Zajímá vás, co se děje v české gastronomii a hotelnictví?

Dostávejte pravidelně do své schránky informace o aktuálním dění na poli českého pohostinství, ale i inspiraci ze zahraničí! Tištěný časopis HOREKA nabízí aktuální informace z oblasti pohostinství a souvisejících témat. Každé dva měsíce vás seznamuje s trendy v gastronomii, ve vybavení restaurací a hotelů, novými produkty a jejich přednostmi či s novou legislativou v oblasti hotelnictví a gastronomie. Každé vydání přináší aktuální témata i rozhovory se zajímavými osobnostmi. Staňte se jedním z více než 10 000 čtenářů časopisu HOREKA!

Dodavatelé
Majitelé a manažeři restaurací, hotelů a penzionů

Cena jednoho výtisku: 80 Kč bez DPH, roční předplatné: 480 Kč (6 čísel do roka).

Pro zahraniční klienty: 21 EUR

Pro zástupce restaurací, hostinské činnosti, hotelů, penzionů, škol, atd. je časopis ZDARMA.

V případě zájmu o předplatné časopisu HOREKA kontaktujte Ivanu Mičudu: ivana.micuda@atoz.cz, +420 603 823 515.