Profil časopisu
HOREKA je odborný časopis pro profesionály z oblasti gastronomie i hotelnictví.
Určen je jak do rukou šéfkuchařů, barmanů, číšníků nebo recepčním, tak i manažerům hotelů a restaurací, kteří rozhodují o nákupech a dodavatelích.
Už 17 let se zaměřuje na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Je charakteristický svou inovativností, nezávislostí, praktičností a obsahovou hloubkou článků. Každé vydání přináší nové rubriky a zpřístupňuje našim čtenářům další zdroje informací. Udržuje redakční nezávislost a proto je placená inzerce jasně rozeznatelná od redakční části. Pouze konkrétní informace o tom, jak podnikat lépe, pomáhají na cestě k úspěchu.
Všechny tyto texty, jak aktuality, tak výběr z archivu časopisů, najdete na webu www.horekaweb.cz.
Distribuce
Periodicita: 6 výtisků ročně
Formát: 240 x 340 mm
Časopis HOREKA, jehož distribuci od roku 2011 audituje agentura ABC, využívá v současné době více jak 20 000 ověřených kontaktů na gastronomická a ubytovací zařízení v celé ČR.