logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

V Anglii se otevřely restaurace. Zájem je obrovský

13. dubna 2021
Restaurace 0
1179
V Anglii se otevřely restaurace. Zájem je obrovský

Po čtyřech měsících se v Anglii opět otevřely zahrádky restaurací a pubů. Zájem je obrovský, některé restaurace hlásí rezervace na tři týdny dopředu. Podle anglického tisku se pandemie mění v plándemii.

O žádné spontánní akci se ale mluvit nedá. Pokud se zákazníkům podařilo si rezervovat místo, tak v mnoha podnicích nemohou počítat s dlouhým vysedáváním. Rezervace platí pouze na dvě hodiny, zkrátka aby se dostalo na všechny.

Například stovky lidí stálo ve frontě před hospodou v Coventry, která se otevřela přesně o půlnoci. Darren Lee, majitel hotelu Oak Inn pro BBC, uvedl, že u jeho vnějších stolů sedělo 260 zákazníků ve skupinách po šesti, pro dalších 300 až 400 zájemců se již místo nenašlo. I přes velký zájem zde ale hosté dodržovali pravidla a policie nemusela zasahovat.

Zájem o pintu piva v druhé fázi rozvolňování je obrovský napříč celou Anglií a zákazníky neodradilo ani špatné počasí. Někde si první orosenou sklenici hosté užili za aprílové sněhové bouře.

We’re made of hard stuff, us Brits 👏

📍 Yangaz Bistro Grill in Cranleigh, Surrey
📸 @martinbamford pic.twitter.com/Scv4xMUgaq

— Metro (@MetroUK) April 12, 2021

 

Otevření vyvolalo nadšení a taky vtipné situace. Například internet baví tento pár, který na zahrádce nebyl tak dlouho, že zapomněl, jak to vlastně funguje…

When you havn’t been to the pub since October and have forgotten all basic beer garden physics… pic.twitter.com/J3cJTFKG8v

— ©️arlito’s way 🌍 (@Cajosolu) April 11, 2021

 

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!