logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Nálepka „Tady se najím rostlinně“ pro restaurace

19. února 2021
Zpravodajství 0
619
Nálepka „Tady se najím rostlinně“ pro restaurace

Informujte své hosty hned na prahu dveří, že u Vás najdou aspoň jedno plnohodnotné rostlinné jídlo nebo dezert, řekněte si o naši nálepku.

NA JAKÝ PODNIK NÁLEPKA PATŘÍ?
Nálepka „Tady se najím rostlinně“ patří na každý podnik, který má aspoň jedno plnohodnotné rostlinné jídlo ve stálé nabídce. Jídlo je v menu adekvátně označené (např. jednoduchým „V“ s vysvětlivkou, že se jedná o 100% rostlinné jídlo) a zákazník nemusí žádat žádné úpravy. Pro kavárny je podmínkou stálá nabídka rostlinného mléka a aspoň jeden 100% rostlinný dezert nebo snack (sendvič apod.).

PROČ NÁLEPKU CHTÍT?

Protože pomůže Vám i Vašim zákazníkům. Pro ty nové je nálepka praktickým vodítkem a nápovědou, že u Vás dostanou víc než hranolky s kečupem. V neposlední řadě Vás chceme odměnit, protože odvádíte skvělou práci a dáváte lidem možnost zvolit si rostlinné jídlo. Rostlinně sledují na sociálních sítích lidé ze všech koutů republiky, kteří mají pozitivní vztah k rostlinné kuchyni, takže informace o vašem podniku se dostane ke správné cílové skupině.

Rostlinně bude sdílet příspěvky o nových restauracích mimo jiné do stories na Instagramu a na určitou dobu budou ukládány do výběru „Restaurace“.

Vyplňte formulář, získejte nálepku TADY SE NAJÍM ROSTLINNĚ a dostaňte se tak na mapu restaurací ROSTLINNĚ.

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!