logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Virtuální steak house až domů

29. ledna 2021
Restaurace 0
918
Virtuální steak house až domů

Společnost Finishing Gourmet připravila speciální menu pro fine dining zážitek z pohodlí domova. Jedná se o novou značku  virtuálních restaurací z Los Angeles zaměřených na steaky. A má agresivní plány na expanzi.

Robert Sulatycky, veterán z kulinářských soutěží Bocuse d’Or a bývalý šéfkuchař hotelů Four Seasons Hotels v Torontu a Chicagu, vytvořil s Paulem Abramowitzem koncept The Finishing Gourmet. Ten se snaží co nejvíce přenést kvalitní zážitek z dobrého stolování, doplněný bezplatnými steakovými noži a kuchařskou pistolí pro dokončení crème brûlée domů.

„Kvalitě jsme neobětovali absolutně nic, “řekl pro Restaurant Hospitality Sulatycky. Virtuální podnik nabízí  USDA Prime hovězí od 69 $ (1490 CZK) za filet mingnon až po  rib eye za 139 $ (3000 CZK), na menu nechybí ani kuře či mořské plody a taky pravý kaviár.

 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený The Finishing Gourmet™ (@thefinishinggourmet)

Jídlo lze objednat prostřednictvím aplikace Tock nebo telefonicky a je dodáváno interním zkušeným personálem pomocí vlastních dodávkových vozů The Finishing Gourmet.

Sulatycky a Abramowitz uvedli, že udržování dodávky ve vlastní režii a používání zkušených číšníků pomáhá udržovat kontrolu kvality mezi kuchyní a domovy zákazníků. Poplatek za doručení je 30 USD (648 CZK).

Sulatycky řekl, že strávil téměř dva měsíce zdokonalováním celkem 82 receptů, aby vytvořil nabídku špičkových pokrmů, testoval také jejich převoz na silnici, aby se zajistilo, že si udrží svou integritu během cestování. „Jedna věc je vytvořit recept a naservírovat ho ke stolu, který je pár metrů od kuchyně,“ řekl. „Další je vzít si to na adresu, která může být vzdálená 20 nebo 30 minut jízdy.“

Společnost The Finishing Gourmet doporučuje, aby zákazníci těsně před podáváním steaky opekli na pánvi několik minut. Objednávky steaků zahrnují bezplatné kleště na otočení steaku v pánvi a trochu olivového oleje na pánev, stejně jako sůl a pepř na ochucení. Dodávka je navržena jako bezkontaktní, ale číšnici jsou v případě potřeby schopny odpovědět na otázky.

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!