
Časopis HOREKA č. 123 (10–12/2020) právě vyšel!
Toto číslo uzřelo světlo světa 9. 12. 2020 a časopis se distribuoval na unikátní databázi profesionálů v pohostinství podle tohoto rozložení:
V tomto vydání najdete mimo jiné tato zajímavá témata:
- Fokus: Maso, které se nejvíce hodí k omáčkam?
- Produkty: Lexikon české kuchyně – omáčky
- Na baru: Kreativní teplé nápoje
- E-horeka: Jak korona nastartovala digitální revoluci
- HR: Tipy, jak rozjet svůj podnik i v pandemii
- Rozhovor: Jan Vlachynský, spolumajitel 5 brněnských barů
- Coffee break: Vladana Horáková a Aquapalace Praha
- Profil: Ježkovy oči baví internet
…a řada dalších témat a novinek ze světa pohostinství.
Odběr časopisu nabízíme pro profesionály v HoReCa je ZDARMA a pro dodavatele za velmi zajímavých podmínek Registrovat se k odběru můžete zde.
Nezmeškejte další číslo časopisu HOREKA v luxusní tištěné podobě. Registrujte se k odběru už dnes!
Nabízíme vám i dvě možnosti, jak si můžete přečíst svůj oblíbený časopis pro obalový trh online: