HOREKA 121: Grilování, zmrzliny a vaše zkušenosti s pandemií

Časopis HOREKA č. 121 (05–06/2020) právě vyšel!

Toto číslo časopisu vyšlo 23. 6. 2020 a časopis byl distribuovaný na unikátní databázi  profesionálů v pohostinství podle tohoto rozložení:

V tomto čísle najdete mimo jiné tato zajímavá témata:

  • Fokus: Grilování – novinky a trendy
  • Trendy: Jak jedna točená mává celým byznysem
  • Na baru: Pitný režim v letních měsících
  • Hoteliér: Jak pandemie ovlivnila fungování hotelů
  • Blog: Monika Hilm a její zamyšelní
  • Analýza: Restaurační byznys v době koronavirové
  • Vinotéka: Vinaři se poohlížejí po dalších možnostech
  • Catering: Je libo něco k zakousnutí?
  • Rozhovor: Marketingový mág Jan Šmikmátor

…a řada dalších témat a novinek ze světa pohostinství.

Odběr časopisu nabízíme pro profesionály v HoReCa je ZDARMA a pro dodavatele za velmi zajímavých podmínek  Registrovat se k odběru můžete zde.

Nezmeškejte další číslo časopisu HOREKA v luxusní tištěné podobě. Registrujte se k odběru už dnes!

Nabízíme vám i dvě možnosti, jak si můžete přečíst svůj oblíbený časopis pro obalový trh online:

  1. Můžete prohlídnout anebo stáhnout ve formátu PDF zde.
  2. Můžete prohlídnout na stránkách www.issuu.com kliknutím obrázkem níže anebo zde.

Přejeme našim čtenářům hodně inspirace a příjemné čtení!