
Le Cordon Bleu Paris zahajuje program MBA v oboru Hospitality and Culinary Leadership ve spolupráci s Pařížskou univerzitou Dauphine-PSL. Pohostinství zažívá rychlý rozvoj a růst. Program, který začne v září 2020, se zaměřuje na zkušené manažery, kteří si jsou plně vědomi výzev a specifik trhu. Program posílí jejich strategický profesní rozvoj.
Tento nový program umožní studentům specializovat se v hotelnictví a v gastronomickém sektoru. Program startuje 14. září 2020. „Díky našemu partnerství s Pařížskou univerzitou Dauphine-PSL naše osnovy dokonale splňují nejvyšší standardy a manažerské dovednosti, které tento sektor vyžaduje. Se 125 lety zkušeností jsme odhodláni předávat tuto dokonalost našim budoucím studentům. Navíc díky naší globální síti, se naši studenti budou vyvíjet v multikulturním prostředí, “uvedl Sylvy Morineau, akademický ředitel Le Cordon Bleu Paris Institute.
Tento jednoletý program řízení proběhne v angličtině, zahrnuje 5měsíční kurzy věnované konkrétním tématům, následuje 5měsíční zkušeností ve vybrané společnosti. Studijní cesta do Dubaje a
na Mauricius je plánována během prvního trimestru vzdělávacího programu, aby se studenti mohli setkat se situacemi v reálném životě.