logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Gastronomický svátek pod taktovkou InterGast v O2 universum

28. ledna 2020
Restaurace 0
1493
Gastronomický svátek pod taktovkou InterGast v O2 universum

O oslavu gastronomie se postarala ve čtvrtek 23.1. firma InterGast, která uspořádala v nových prostorách kongresového komplexu O2 universum velkolepou akci plnou kulinářských zážitků i technologických novinek.

 

Společnost InterGast působí na českém gastronomickém trhu již bezmála 25 let. Věnuje se komplexním realizacím gastronomických provozů. Specializuje se především na moderní varné technologie, ale v portfoliu jejích produktů je i německá mycí technika Hobart. Díky důvěře klientů je InterGast leaderem v oblasti realizace kuchyňských celků, v současné době ročně realizuje více než 50 krásných moderních kuchyní ve všech gastro segmentech. Podíleli se právě i na tak výjimečném projektu, jako je moderní kongresové centrum O2 univesum, kde realizovali celkem 14 gastronomických jednotek různého charakteru.

 

„InterGast tým měl tu čest realizovat tento ojedinělý a rozsáhlý projekt, na kterém od prvního kontaktu s klientem, až po jeho dokončeni v prosinci minulého roku, strávil téměř 3 roky života. Pro vlastní realizaci jsme nominovali extra tým našich specialistů, kteří se více jak rok věnovali pouze projektu O2 universa. Dnes již mohu potvrdit, že zvládnout realizaci tak rozsáhlého projektu nebyla snadná záležitost a mám za to, že právě pro odbornost našeho týmu a více jak 20-ti leté zkušenosti s realizacemi a prací specialistů, si klient vybral ke spolupráci právě InterGast.“ Přibližuje odbornou i časovou náročnost práce svého týmu místopředseda představenstva společnosti InterGast Martin Kajuk.

Hosté večera si mohli po celou dobu vychutnávat nejen gastronomické kouzlení mistrů kuchařů a prémiová vína z nejlepších vinařských oblastí Evropy, ale také bohatý kulturní i odborně technologický zážitek. Oficiální část programu otevřel Ondřej Gregor Brzobohatý se svým saxofonistou Matoušem Kobylkou, k nimž se v další části programu připojil i legendární zpěvák Richard Tesařík. Celá trojice se postarala o neotřelý hudební zážitek, který potěšil všechny milovníky dobré hudby a kvalitní zábavy.

Senzací večera bylo představení nejnovějšího přístroje FlexiChef 2.0 značky MKN a zároveň nový přírůstek do portfolia InterGast Produktů. Světová technologická novinka FlexiChef 2.0 je přístrojem nové generace, který zajišťuje ještě rychlejší úpravy pokrmů a přesnější mytí. Představení přístroje bylo zahaleno do akrobatické show a kýžený „wau efekt“ byl docílen i za pomoci podmanivé hudby a efektních světel. Hosté si mohli následně individuálně prohlédnout jako první v ČR dva vystavené exponáty a poslechnout si odborný výklad z úst profesionálů týmu InterGast.

Na závěr velmi příjemného večera hosté degustovali olympijské menu, které pro ně nachystali dva národní a jeden regionální kuchařský tým. Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR, Juniorský národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR a InterGast Culinary team, kteří se budou právě tímto menu prezentovat na blížící se kulinářské olympiádě ve Stuttgartu.

 

 

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!