logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Lednové menu u Emirates nabízí více veganských pokrmů

10. ledna 2020
Restaurace 0
1308
Lednové menu u Emirates nabízí více veganských pokrmů

S rostoucí popularitou veganských jídel mezi cestujícími se letecká společnost Emirates rozhodla oslavit veganský leden, Veganuary, rozšířením menu na palubách Emirates o další veganské pokrmy.

 

Emirates poprvé na palubě servíruje okamžitě dostupnou veganskou variantu pokrmu, tedy bez nutnosti objednání v předstihu, jako tomu bylo dosud. Veganské jídlo je k dispozici jako čtvrtá možnost z nabídky hlavních jídel v nabídce First a Business Class, a to na linkách z Dubaje do USA, Evropy, Austrálie, Nového Zélandu, Jižní Ameriky a Addis Abeby. Veganuary je celosvětové hnutí, které právě v průběhu ledna veganství podporuje. Cestující na ostatních trasách si o veganská a další speciální jídla mohou zažádat 24 hodin před plánovaným odletem.

Minulý rok bylo na palubách Emirates naservírováno 345 tisíc veganských jídel. Aerolinky využívají pro přípravu svého palubního menu více než 170 veganských receptů, které budou v lednu rozšířeny o několik nových pokrmů:

  • Kořeněné tofu s restovanou zeleninou servírované s dušenou rýží a brokolicí
  • Houbové ravioli podávané s koriandrových pestem a zelenými sojovými boby
  • Fazolové chilli s dušenými papričkami podávané s kukuřičným chlebem, omáčkou chimichurri a dresingem z tofu
  • Smažená rýže podávaná s restovaných chřestem, hlívou ústřičnou a marmitskou omáčkou
  • Etiopská pikantní čočková směs podávaná s restovaným špenátem a vařenými bramory a mrkví

Veganské pokrmy vytváří tým výživových specialistů a kuchařů Emirates, kteří nabídku doplňují také
o veganské dezerty i další dobroty jako speciální veganský sýr či veganskou čokoládu, která je k dispozici v palubní nabídce First a Business Class.

 

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!