logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Michelinský šéfkuchař Christopher Naylor míří do Prahy

19. srpna 2019
Zpravodajství 0
824
Michelinský šéfkuchař Christopher Naylor míří do Prahy

Pražská restaurace Il Giardino Toscano Vás zve ve spolupráci s restaurací Vermeer v Amsterdamu na exkluzivní večer v podání Chrise Naylora, michelinského šéfkuchaře, a Filipa Šulce, šéfkuchaře restaurace II Giardino Toscano.

Angličan Chris Naylor přiletí do České republiky již podruhé, a to po 7 letech, kdy se dvěma dalšími    michelinskými šéfkuchaři připravoval slavnostní catering u příležitosti 100. finále tenisového zápasu Davis Cup.

Výjimečná večeře se uskuteční 31. října od 18 hodin. Speciální 6chodové degustační menu doprovází pečlivě vybraná prémiová vína z vinařství Salabka, které představí jejich someliér.

Uvítací přípitek se podává na terase Sky Lounge s výhledem na pražské panorama. Oba šéfkuchaři zde představí zábavné amuse bouche – jedlé létající balónky, lístky růží se smetanovou omáčkou, mraženou marakuju s kávou a mátou a marinované ústřice v manzanille s jogurtem a okurkou.

 

Šestichodové menu s vinným párováním bude následně servírováno v restauraci II Giardino Toscano.

 

  • Makrela marinovaná s jablky a zázvorem s pyré z červených paprik a olivovým bujonem Sekt La Noble Brut – Cuvée Royale
  • Tomatovo-jahodový tatarák s tuňákem a ančovičkami
    Pinot Noir rosé 2018
  • Pečená hřebenatka v chlebu, fermentovaná švestka a celerové jus
    Sylvánské zelené 2019
  • Krevetové carpaccio se sezonním dresinkem a slámou z hovězích žeber
    Ryzlink rýnský 2016
  • Pečené telecí s dýňovým pyré a křenovou granolou
    Pinot Noir 2015
  • Švestkový dort s mascarpone, medem a marcipánem
    Le Précieux 2015 Neronet

 

Cena večeře včetně párování s víny je 2 950 Kč na osobu. Počet míst je omezen.

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!