logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Lagarto J&J otevírá

7. června 2019
Restaurace 0
1521
Lagarto J&J otevírá

Gastronomické centrum severních Čech se koncem května rozrůstá o největší dílek skládačky. Tím je Lagarto J&J. Unikátní projekt, který se stane středobodem severočeské gastro scény. Lagarto se svými 5 pobočkami a Janem Hawelkou v čele jsou tomu určenými.

 

Severočeskému kraji vévodí po gastronomické stránce město Teplice. Koncem května se tento fakt utvrzuje díky nově otevřenému podniku Lagarto J&J a to těsně před zahájením lázeňské sezóny. V čele stojí zakladatel sítě značky Lagarto Jan Hawelka a jeho dlouholetý šéfkuchař z bistra Deli by Lagarto v Mostě Jacob Racek. Roky tvrdé dřiny s pěti pobočkami na severu Čech činí z nového podniku slíbený koncept, který gastronomické Teplice ještě více pozvedne. „Na otevírání podniků si začínám zvykat. Dělám si srandu. Ale každý rok otevíráme další a tento rok nás čeká ještě otevření dalšího podniku v září. Každopádně Lagarto J&J je první restaurační projekt a už nyní se těšíme na reakce hostů,“ říká majitel Jan Hawelka.

Bude se jednat o timeline food s klouzavým funkčním provozem. Každý se tedy může těšit od 8:00 do 10:00 na snídani, 10:00 až 11:00 kavárnu, 11:00 – 14:00 oběd, 14:00 – 17:30 cukrárnu, 17:30 až 19:00 aperitiv bar a od 19:00 do 22:00 na večeři. Navíc od 1.6. bude na velké terase s výhledem na celé Teplice otevřený bar vždy od 14:00 a to společně se Shisha lounge.

 

Co se týká stylu kuchyně, hlavní linkou je sharování. Ideální k rodinném obědu či večernímu posezení přátel. Reálným obrazem je kuře či steak uprostřed stolu s množstvím dipů a omáček. Nebudou chybět ani přílohy v podobě různých pyré či brambor v popelu. Z menu se dále můžeme těšit na grilované hovězí včetně stařených mas, drůbeže z lokálního chovu, pstruhy z místních Jiřetinských sádek a dokonalé burgery.

 

Drink menu naopak skýtá osm signature drinků, drinky na sharování mezi přáteli, letní lounge drinky a mixy ze šumivými víny. Navíc některé klasické drinky budou podávané v tiki servisu, jako třeba oblíbené Mojito. Pro pivaře bude součástí všech nápojových menu vlastní pivo a to 8 Lagarto Sklář a 12 Lagarto Ležák.

 

Nové možnosti poznání, které

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!