
28. května to vše vypukne. Dívali jste se do programu, jak bude celý vypadat? Nyní vám přiblížíme odpolední hlavní část.
Otevře ji Radka Telyčková z Pomáháme Hoteliérům, která na případové studii ukáže, jak mocné recenze jsou.
Pro obor gastro klíčový vztah zaměstnanec – zaměstnavatel prochází v posledních letech výraznými proměnami parametrů. Jak na tyto změny reagovat, aby ve výsledku prospěly vašemu podniku? Inspirujte se řešením kolegů z oboru: Marek Křovák, spolumajitel, lektor, vzdělávací společnost 100PROgastro a Zdeněk Lískovec, majitel, restaurace Kozlovna U Plechandy.
Oskar Klanert, šéfkuchař, Restaurace Na Humpolce vám řekne, jak vyčaroval za málo peněz hodně muziky.
Za co utrácíme nejvíce v on-tradu a jaké jsou odlišnosti oproti nákupům v retailu? To vám řekne Jakub Špika, HoReCa commercial leader ze společnosti Nielsen.
A nakonec: Jak platební karty pomáhají rozvoji podnikání v sektorech HoReCa a jak mohou pomoci podnikatelům zefektivnit provoz, rozšiřovat svoje služby a vydělat víc? Nejčastější rizika přijímání platebních karet, jejich prevence a jak těmto rizikům předcházet? Nebudou chybět ani příklady zneužití karet v oblasti ubytovacích služeb. Vše v režii: Ivan Pechanek, Fraud/Risk specialista, KB SmartPay a Miloslav Bouček, ředitel prodeje pro korporátní segmenty, KB SmartPay.
Registrace ZDE.
.