logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Benjamin sází na vegetariánské menu. U hostů boduje

11. dubna 2019
Restaurace 0
1090
Benjamin sází na vegetariánské menu. U hostů boduje

A je to tu! Šéfkuchaři fine dining restaurace Benjamin tentokrát sestavili menu, které potěší oko, žaludek       i celé tělo všech vegetariánů a zajisté nejen jich. Menu bude k dispozici vždy jeden pátek a sobotu v měsíci.

Od dubna budou moci návštěvníci restaurace Benjamin ochutnat jarní vegetariánské menu executive chefa Štěpána Návrata, šéfkuchařů Radka Jakubce a Tomáše Torhana.       V nabídce nebude však pokaždé, ale pouze jeden pátek       a jednu sobotu v měsíci. Odstartovat svůj gastronomický orgasmus chutí můžete vždy od 17:25 při krátké degustaci a od 20:15 při dlouhé degustaci. Mezi delikatesami nebude chybět tatarák z pečené řepy, fermentovaná špalda, topinmabur, tuřín, pirohy s petrželovou omáčkou a mnoho dalších zdravých a bezmasých pochutin. Mlsné jazýčky pak jistě najdou uspokojení např. v nugátu, čokoládové pěně či v ořechovém cramble.

Je zde patrný akcent na české tradiční jarní potraviny, avšak v moderním neotřelém provedení. Proto si příležitost toto speciální vegetariánské menu ochutnat rozhodně nenechte ujít. „Menu se bude měnit dle aktuálních sezónních surovin. Každé období nabízí širokou škálu možností. Osobně se těším na červen, kdy začínají jahody, třešně, hrách a neuvěříte, jak chutná zralé rajče,“ dodává executive chef Štěpán Návrat.

Čtyřchodové menu stojí 899 Kč a začíná vždy od 17:45, zatímco menu o 6 chodech startuje ve 20:15 a jeho cena je 1299 Kč.

 

 

  1. tatarák z pečené řepy, fermentovaná špalda, sušený

žloutek a tvarůžek, uzená majonéza, langoš

 

  1. brambora, pórek, libeček, smažená brambora, hlíva ústřičná, špenát

 

  1. pšenice, kopr, kozí sýr, červená paprika

 

  1. pirohy, petrželová omáčka, hořčičné semínko, pastinák

 

  1. tuřín, topinambur, čočka

 

  1. tatranka, čokoládová pěna, chips, ořechový cramble, nugát, rakytník

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!