logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Gastro Hradec: Soutěžilo 192 kuchařů

5. dubna 2019
Zpravodajství 0
927
Gastro Hradec: Soutěžilo 192 kuchařů

Gastro Hradec je již tradiční soutěž, která propaguje moderní gastronomii, podporuje soutěživost mezi mládeží, odborníky a veřejností, rozvíjí profesní dovednosti.

Setkávají se zde přední odborníci hotelového a restauračního rezortu a škol s gastronomickým zaměřením. Snažíme se o zvyšování odborných znalostí, jsou připraveny profesní semináře pro účastníky i veřejnost.

V letošním ročníku svá soutěžní díla předvedlo 192 soutěžících z ČR a Slovenska v kategoriích:

  • Kuchař – senior (nad 21 let), junior (do 21 let), kadet Gastro Jobs Cup (do 18 let).
  • Cukrář – senior (nad 21 let), junior (do 21 let), kadet Gastro Jobs Cup (do 18 let).
  • Cukrář umělec – senior (nad 21 let), junior (do 21 let) – zdobené makety
  • Dekorativní perníky (bez věkového rozlišení)
  • Carving (dekorativní vyřezávání ovoce a zeleniny) – ve čtyřech kategoriích:
    – Výstavní kompozice na volné téma (bez věkového rozlišení)
    – Limit – v časovém limitu 180 min. a 75 min. před zraky diváků
    (bez věkového rozlišení)
    – Start carving – pro začátečníky
    (bez věkového rozlišení)
  • Artistika – umělecké kuchařství a cukrářství z jedlých surovin (bez věkového rozlišení)
  • Chuť Česka – nejlepší svíčková omáčka – soutěž pro kolektivy i jednotlivce
  • Nejlepší cukrárna roku 2019 – soutěž pro kolektivy i jednotlivce
  • Velikonoční mazanec roku 2019 – otevřená národní soutěž pro každého
  • Velikonoční nádivka roku 2019 – otevřená národní soutěž pro každého

V letošním roce celý program zatraktivnilo vystoupení Juniorského národního týmu ČR, kdy jednotliví členové se představili a odprezentovali v kuchařském studiu v průběhu pěti hodin generálku ukázky jedné z olympijských disciplín a to: IKA BUFET pro 12 osob s prezentační tabulí

 

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!