logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

První otevřená kuchyně v Ústeckém kraji již v květnu!

6. března 2019
Zpravodajství 0
2216
První otevřená kuchyně v Ústeckém kraji již v květnu!

Severočeský kavárenský řetězec Lagarto už zná celá Česká republika. Rok 2019 je pro majitele Jana Hawelku zlomový. Stávajících 5 poboček rozšíří o jednu novou v Teplicích. Tentokrát se nebude jednat o kavárnu, ale nový gastronomický projekt, který přiláká hosty z celého kraje i republiky. Řízený projekt gastronomie zaměřený na moderní odlehčenou českou kuchyni.

Lagarto skýtá v současné chvíli 5 provozoven, dvě v Chomutově (kavárna, kavárna), dvě v Mostě (kavárna, bistro) a jednu v Teplicích (kavárna). Právě poslední zmiňované město v květnu chystá velké překvapení. Otevření nového gastronomického projektu Lagarto J&J. Od stávající teplické kavárny co by kamenem dohodil, ale hodně do výšky. Nejedná se o přízemí, ale o třetí patro s velkou terasou. 300m2 nabídne unikátní výhled na město Teplice a hlavně gastronomii, která bude bavit hosty z širokého okolí. Bude se jednat o celodenní řízený gastronomický provoz. Vše dle časového plánu. Návštěva restaurace J&J v jakoukoliv dobu bude gastronomickým zážitkem. Součástí bude také sisha lounge.

Kuchyni ovládne šéfkuchař Jacob Racek, který do této chvíle působil v mosteckém Deli by Lagarto. Právě po boku severočeského gastronomického vizionáře Jana Hawelky vzniká Lagarto J&J – tedy Jan & Jacob. Unikátní koncept, kde bude denní provoz rozdělen na různé sekce a hosté je budou muset akceptovat. Provoz rozdělí restauraci dle timeline na několik funkčních provozoven. V praxi to bude vypadat, že se bude jednat o timeline food s klouzavým funkčním provozem.

Tedy každý časový úsek bude plnit jinou gastronomickou roli. Navíc servis bude více než zajímavý. Maximum pokrmů bude připravováno přímo u stolu hostů. Každý se tedy může těšit od 8:00 do 10:00 na snídani, 10:00 až 11:00 kavárnu, 11:00 – 14:00 oběd, 14:00 – 17:30 cukrárnu, 17:30 až 19:00 aperitiv bar a od 19:00 do 22:00 na večeři.

Menu bude tedy hned v několika podobách. Zatím lze poodhalit, že součástí nápojového lístku bude i 8 Lagarto Sklář a 12 Lagarto Ležák.

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!