logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Novinky na únorovém menu restaurace V Zátiší ve znamení českého hovězího masa

31. ledna 2019
Restaurace 0
1125
Novinky na únorovém menu restaurace V Zátiší  ve znamení českého hovězího masa

Restaurace V Zátiší v únoru svým zákazníkům připraví pokrmy z českého hovězího masa od Maso Klouda. Hosté se mohou těšit na polévku, tatarák i steak. Nové menu šéfkuchaře Igora Chramce bude možné ochutnat nejen po celý únor, ale zůstane na jídelním lístku i po následující měsíce.

Restaurace V Zátiší uzavřela spolupráci s firmou Maso Klouda, od kterého bude jako jediný fine dining podnik odebírat vyzrálé české hovězí maso. Maso Klouda založil před dvěma lety Martin Klouda, který má s řeznictvím více než 20 let praxe. V jeho firmě odkupují zvířata přímo od českých zemědělců a dohlíží už na samotný život a výkrm dobytka. Maso následně zpracovávají ve vlastním provozu v Olešnici na Blanensku, a to podle tradičních postupů. Výsledkem je velmi kvalitní a chutné maso.

To, jak chutná vyzrálé hovězí právě od Maso Klouda, budou moct okusit všichni zákazníci restaurace V Zátiší. Únorové menu šéfkuchař Igor Chramec sestavil hned ze tří pokrmů obsahujících toto výborné maso. V nabídce je hovězí consommé s plněnou raviolou, dále tatarák s kořeněným vývarem a hořčičnou majonézou a nebude chybět rib eye se zauzeným bramborovým pyré.

Pokud vaše chuťové pohárky zatouží po jiném druhu masa, vyzkoušejte také zimní novinku v menu v podobě teplých kachních jater foie gras s bergamotovým gelem s vanilkou a perníkem.

Novinky bude možné vyzkoušet po celý únor. Následně ty nejúspěšnější z nich zůstanou ve stálém jídelním lístku.

 

NOVINKY NA ÚNOROVÉM MENU

 

Hovězí consommé, raviola plněná hovězím masem a zeleninou

Tatarák z vyzrálého hovězího, kořeněný hovězí vývar, hořčičná majonéza

Vyzrálý hovězí rib eye, zauzené bramborové pyré, karotka vařená v cideru, jus

 

 

 

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!