logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Řepové menu na Moravě

17. ledna 2019
Hotely 0
1335
Řepové menu na Moravě

Executive chef Petr Svoreň přichází s novým řepovým menu, které bude v nabídce od ledna do března roku 2019 ve všech restauracích Hotelů Akademie na Moravě. Nový gastronomický směr – lokální moravská hotelová gastronomie, stále více láká místní i celorepublikovou klientelu.

 

Hotely Akademie

Velké Bílovice – ráj v centru největší vinařské obce

Hrubá Voda – kousek od centra Olomouce, čistá  příroda, wellness

Velké Pavlovice – jih Moravy s vinohrady

Ostrava – kongresové centrum

Chocerady – jediný nemoravský hotel, malebné údolí Sázavy, kousek od Prahy.

 

Právě tyto hotely prochází velkým rozkvětem, který s sebou nese povýšení gastronomie. Vzniká nový směr – lokální moravská hotelová gastronomie. Zde je řeč o opravdové surovinové lokálnosti.

 

Nové menu vytvořil executive chef Petr Svoreň a všemi pokrmy se prolíná červená řepa. Proč? Jelikož je tu surovina, která má pro tělo opravdu blahodárné účinky. Kornatění tepen a špatná funkce žaludku jsou díky červené řepě zažehnány. Podporuje růst buněk a vyvolává optimističtější náladu. To vše zvládne tato zdravá potravina, která se na Moravě pěstuje v hojné míře. Executivě chef Petr Svoreň ji zakomponoval například do

 

Koza, řepa

Pstruh, řepa, pohanka

Pohanka, řepa

 

Výlet na Moravu nemusí vést jen za dobrým vínem, ale třeba také za řepou.

 

 

https://www.hotelyakademie.cz

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!