logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Foodstyling Workshop již koncem ledna v Košicích, Budapešti a Bratislavě!

14. ledna 2019
Zpravodajství 0
798
Foodstyling Workshop již koncem ledna v Košicích, Budapešti a Bratislavě!

Ve dnech 22., 23. a  24.1.2019 se uskuteční v Košicích, Budapešti a Bratislavě workshop zaměřen na nové trendy ve foodstylingu, určen především pro šéfkuchaře a kuchaře restaurací, ale také pro manažery a jiné, kteří pro svůj gastro business hledají inspiraci. Workshopy se uskuteční v 17:00 a pro registrované účastníky jsou zdarma!

 

Tyto workshopy organizuje společnost Chefcourse, která je výhradním dovozcem a distributorem ručně vyráběné keramiky Made In Japan a také sesteřskou společností známé školy vaření Chefparade.

Přednášky na workshopu vede šéfkuchař Petr Heneš, který se zaměřuje kromě jiného na netradiční gastronomické zážitky a foodstyling v rámci projektu FORBIDDEN TASTE.

 

Cílem je inspirovar šéfkuchaře k novým a kreativním formám práce se surovinami a způsobům servírování jídla. Zároveň je cílem poukázat, že gastronomie prochází změnami a vývojem, a že časy, kdy servírování malé porce jídla na velký bílý talíř bylo to, co zákazníka zaujalo, jsou pryč. Všechna jídla budou servírovaná na keramice Made In Japan, která je typická zajímavými tvary a barvami.

Uzávěrka přihlášek je v pátek 18.1.2019.

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!