
Kuchařský workshop na 18. kongres Horeka 112, který se koná 6. listopadu v Clarion Congress Hotel Olomouc přinese také kousek praxe.
Čekají vás worskhopy tří kuchařů, jednoho barmana a sommeliera. Tomu se říká nálož. Na koho se můžete těšit?
● Marcel Ihnačák – majitel, šéfkuchař, Boutique HOTEL Tanzberg, Pivnice Golem
● Libor Nazarčuk – sommelier, Vinotéka Moravský sommelier
● Tomáš Křemenák – spolumajitel, kuchař, barman,4pokoje
● Sáfy Homola – kuchař, 4pokoje
● Lukáš Látal – spolumajitel, barman, 4pokoje
Jak vaří ti nejlepší? Podívejte se jim pod pokličku!
Čeká vás židovské menu, snoubení chutí s vínem a nejbláznivější gastro přání.
Samozřejmě vás čekají i další inspirativní řečníci, přednášky, kuchařský workshop, digitální workshop a aktuální trendy v oboru HoReCa. Připojte se k více než 20 speakerům a 300 účastníkům kongresu! Registrujte se na www.horeka112.cz/
#horeka112 #tinejlepsi #inspirace#kdoneuvidineuveri #ochutnejtenepoznane#vjedendennajednomiste