logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Drinky z fazolí, heřmánku a slaniny

18. října 2018
Bary 0
1916
Drinky z fazolí, heřmánku a slaniny

Bistro & Bar Belcredi vyniká na pražské Letné nápaditým multikulturním menu. Za povšimnutí stojí nové koktejlové menu, které skýtá 10 drinků.  Každý z nich je chuťově vyvážený a nevídaný. Koktejlové impérium se pomalu rozrůstá do nečekaných prostorů.

Nápojové menu naskýtá kromě domácích limonád, vína a prosecca již zmíněné signature koktejly. Jsou to

Strawberry basil fizz

Beefeater Gin infuzovaný jahodami, bazalkový sirup, soda

Raspberry coffee cobler

Trois Riviéres blanc, Kahlúa, limeta, kávový cukr, malinové pyré

Lychee Cosmopolitan

Vodka Absolut Citron, brusinkový džus, limeta, liči likér a cukrový sirup

Mezcal Negroni

Mezcal El Señorio Joven, Dubonnet infuzovaný heřmánkem, Campari

Bucky Tonka

Koňak Martell VS infuzovaný tonkovými boby, rakytníkový sirup, citron a muškátový oříšek

Penicillin sour

Laphroaig, citronová šťáva, med, zázvorový cordial, vaječný bílek

Belcredi Mary

Vodka Absolut, citron, tabasco, worcestrová omáčka, chutney mix, rajčatový džus

John Lynch’s lemonade

Jack Daniel’s infuzovaný slaninou, citronová šťáva, pomerančovo-švestkový sirup, Sprite

Luxury Fashioned

Diplomático Mantuano, Chambord, Angostura bitters

Cetriolo Gin & Tonic

Hendrick’s gin infuzovaný okurkou, limetková šťáva a ultimate grapefruit tonic

Příjemné prostředí, prvotřídní barman a navíc výborná kuchyně. Ta se vždy hodí. To je Belcredi Bistro & Bar. Gastro provoz, který je pod střechou vyhlášeného Hotelu Belveder, který roztančil a rozveselil již naše rodiče a prarodiče v Praze i širokém krajovém okolí. To samé si bere za cíl i Belcredi Bistro & Bar. Chce rozveselit a zpomalit uspěchanou dobu, která je nyní na denním pořádku.

Na zdraví z místa plného pozitivní koktejlové historie.

 

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!