logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Paul Day rozšířil řeznictví, zavírá Maso a kobliha

3. září 2018
Restaurace 0
1427
Paul Day rozšířil řeznictví, zavírá Maso a kobliha

Šéfkuchař Paul Day se rozhodl zavřít svou restauraci Maso a kobliha, aby měl víc času věnovat se svým dalším podnikům.

Restaurace má už třetí rok prestižní ocenění Bib Gourmand od průvodce Michelin.

Paul Day vlastní řeznictví The Real Meat Society a hlavně jednu z nejoceňovanějších pražských restaurací, na asijskou kuchyni zaměřené Sansho, která drží ocenění Bib Gourmand již osmým rokem.

Ty teď dostanou přednost.

„Chci se všemu, co děláme, pořád věnovat osobně. Dělat to skvěle. Udělali jsme velké rozšíření řeznictví v Náplavní ulici a připravuji rozsáhlou rekonstrukci Sansho. Nechci najímat managment a věnovat se řízení a vaření od stolu, chci mít čas být v kuchyni, za pultem, u zákazníků,“ říká Paul Day.

Sansho projde rekonstrukcí v lednu 2019. „Plánuji lepší vybavení kuchyně, abych se mohl v kuchyni víc odvázat, jako třeba udit nebo používat otevřený oheň. Vybavení restaurace bude takové dospělejší,“ vysvětluje Paul Day.

V rozšířeném řeznictví představil Paul Day nové netradiční lahůdkářství, které nabízí denně teplou i studenou kuchyni. Vzniká tak nový koncept obchodu pro milovníky té nejlepší kvality masa. „Kreativní kuchyně z nejlepšího masa v zemi, na vysoké úrovni. Za míň peněz a na papírovém talířku. A nejen to, rozjíždíme větší nabídku polotovarů na rychlé dovaření či ohřátí doma,“ dodává Paul Day.

Maso a kobliha bude otevřeno do 15. září. Poté budou ta nejoblíbenější jídla (a možná i koblihy) k dostání v řeznictví The Real Meat Society v pražské Náplavní ulici. Paul Day si nechává trademark a veškerá práva ke značce a konceptu Maso a kobliha a nevylučuje, že se podnik v budoucnu v Praze znovu objeví.

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!