logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Letní menu v Mlýnci

11. července 2018
Restaurace 0
1254
Letní menu v Mlýnci

Užijte si léto plné tradičních českých chutí. Restaurace Mlýnec si v rámci prázdninového menu připravila svěží odlehčené chody plné sezónních ingrediencí. Přijďte okusit chuť léta v kombinaci s úžasným výhledem na Karlům most, kterým je Mlýnec proslulý.

 

Šéfkuchař Marek Šáda se v prázdninovém období rozhodl pro kombinace lokálních surovin a vytvořil z nich lehká, ale přitom nápaditá jídla. Vyzkoušet tak můžete řepné gazpacho s jahodami, pstruha na zelenině či perličku s liškami. Dezert v podobě pošírované broskve s citronovou zmrzlinou potěší vaše chuťové pohárky svojí jiskřivou chutí. Jednotlivé chody můžete proložit výbornými víny, které Mlýnec nabízí.

 

Lehké svěží menu si můžete v Mlýnci vychutnat po celý červenec a srpen.

 

 

 

Červencové menu

Řepné gazpacho, jahody, stracciatella

Doporučená vína: Muškát moravský 2017, Kabinet, Sonberk, Popice

 

Pstruh lososovitý, rajčata, kapary, cuketa, olivy, šalotka

Doporučená vína: Chardonnay 2017, Secret de Lunès, Languedoc

 

Perlička, lišky, fava fazole, patizon, libeček, jus

Doporučená vína: Chianti Classico 2015, Castello di Verrazzano, Magnum

 

Pošírovaná broskev, citronová zmrzlina, financier

Doporučená vína: Riesling 2015, Auslese, Weingut Petri, Pfalz

 

Cena: 1 390 Kč, víno k chodům 790 Kč

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!