logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

5 letních tipů šéfkuchaře Radima Gerlicha z La Loca

9. července 2018
Rady a tipy 0
1622
5 letních tipů šéfkuchaře Radima Gerlicha z La Loca

Léto svádí ke grilování, lehkým salátům či experimentálním chutím. Pokud hledáte inspiraci, šéfkuchař z La Loca Radim Gerlich pro vás má hned několik tipů pro letní osvěžení jídelníčku. Radim Gerlich je mistrem ve svém oboru, zkušenosti má s vařením v mnoha zemích, nejvíce však tíhne k Itálii a obecně Středomoří. Vyzkoušejte jeho letní tipy nebo si rovnou zajděte vychutnat jeho menu do restaurace La Loca, kterou najdete v budově Hotelu Mosaic House v Praze 2.

 

5 tipů šéfkuchaře Radima Gerlicha

  1. Chřestový salát

Hned jak obdržím várku českého chřestu, první recept, který z něj udělám, je salát z bílého a zeleného chřestu s malinami a vejcem 63,5°. Letos jsme dokonce vyrazili sbírat chřest se svým týmem.

 

  1. Studená polévka

Studené polévky jsou vynikající svěží alternativou těch klasických. Nejraději připravuji květákovou, která je osvěžující a současně zasytí.

 

  1. Melounový salát s fetou

Melounový salát s fetou rád volím jako osvěžení během horkých letních dnů. Čerstvý salát s kousky melounu a fety vytváří vyváženou sladko-slanou kombinaci chutí.

 

 

 

  1. Tortilla Ras-el-hanout

Špízy z kuřecího masa s tortillou, granátovým jablkem, špenátem, jogurtem a rozinkami znamenitě zapadají k večernímu letnímu posezení s přáteli a skleničkou vína.

 

  1. Krevety

Mým posledním tipem jsou krevety, protože pokud se chutně připraví, v člověku probouzí pocity blížící se dovolené a pobytu v přímořských letoviscích.

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!