logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Tři stříbrné medaile ze San Franciska pro tradiční destiláty z Jílového

25. května 2018
Bary 0
2285
Tři stříbrné medaile ze San Franciska pro tradiční destiláty z Jílového

Palírna Radlík v Jílovém u Prahy získala tří stříbrné medaile na nejprestižnější soutěži lihovin San Francisco World Spitits Competition 2018. Je skvělé, že toto ocenění získal malý ovocný lihovar s tradiční malovýrobní technologií, ruční a řemeslnou výrobou, jež vychází z naší národní tradice. Posunuje tak prestiž českých lihovin a potvrzuje, že tyto produkty jsou schopny se prosadit i vedle nejznámějších světových firem.

 

Mezi 2450 anonymně hodnocenými vzorky získala z této palírny stříbrnou medaili tradiční pálenka z jablek uzrálá v dubových soudcích i originální bezinková pálenka v kategorii Eau de Vie. Destilát z vinných hroznů stejným způsobem uspěl i v jedné z nejnáročnějších kategorií vinných brandy a koňaků v konkurenci zvučných jmen jako Camus, Martell, Rémy Martin.

 

Palírna Radlík je kombinací pěstitelské pálenice a malého ovocného lihovaru. Své produkty tvoří v tradiční měděné dvoukotlové destilační aparatuře malého objemu a její novodobá historie se píše již roku 1998. „Po opakovaných úspěších na vizovickém Trnkobraní a Floře košt Olomouc jsme našli odvahu prezentovat naše komerční produkty i ve světové konkurenci.“, říká chef destilatér Kamil Kutina.

 

Palírna v Jílovém tak dále posunula úspěchy českých lihovin, které v loňském roce bodovaly stříbrnou medailí ovocného destilátu Wild Cherry Brandy z Distilllery Kleiner, bylinného likéru Becherovka a bronzem Cryo vodky firmy Ing. Petr Švec – PENTA s.r.o..  S ovocnými destiláty uspěla v předcházejících letech i značka Fleret, která za kolekci čtyř ovocných pálenek získala v roce 2016 bronzové medaile.

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!