logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Kongres HOREKA 112: Česká gastronomie má světu co nabídnout

25. dubna 2018
Zpravodajství 0
874
Kongres HOREKA 112: Česká gastronomie má světu co nabídnout

Očekávaný den nastal a my vám přinášíme slíbené zpravodajství z kongresu HOREKA 112.  Po úvodu, kdy generální ředitel Jeffrey Osterroth představil nové logoHOREKA 112.

Prvním řečníkem se stal Michal Chour, generální ředitel Alcronu. Ve své prezentaci prozradil, jakým způsobem Alcron  funguje a co stojí za svým úspěchem. „Nejtěžší bylo přiznat, že nejsme superhvězdy. “

Hned po něm jsme si s Jiřím Králem povídali o české gastronomii. Zde malá ukázka:

 

Následuje panelová diskuze na téma Změní se zásadně chování zákazníků s příchodem Generace Y?  Panelisté se shodli, že se mění chování všech – rychlost a vstřícnost jsou hlavní témata pohostinsví.

 

Máme tu odpolední program. Digitální workshop praská ve švech a lidé stojí i na chodbě.

Monika Hilm z Vienna House Czech Republic  ve své prezentaci o štěstí v pohostinství řekla: „Šťastný tým je klíč ke šťastnému zákazníkovi. A musíte začít u sebe. Nemůžete mít šťastné zaměstnance, pokud sám nejste šťastný.“

Odpolední program kongresu Horeka 112 v plném proudu! Neformální diskuze s hercem Lukášem Hejlíkem, zakladatelem projektu Gastromapa Lukáše Hejlíka. Praktický kuchářský workshop s Michalem Voldřichem z Orea Hotel Pyramida. Úplně narvaný Digital Workshop s prezentací Novinky ve světě Instagramu od Kateřiny Pavlíčkové z Businessgramu. A workshop Ardo CZ/SK na tématu Sexy zdravá zelenina s Jiřím Horákem.

Děkujeme všem za účast

 

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!