logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Sektival opět přinese nejen snoubení sektů se skvělým jídlem

10. dubna 2018
Restaurace 0
916
Sektival opět přinese nejen snoubení sektů se skvělým jídlem

Již třetí ročník festivalu ušlechtilých sektů a špičkové gastronomie začne 18. května 2018 ve více než pěti desítkách restaurací po celé České republice. Sektival svým návštěvníkům nabídne různorodá šumivá vína v kombinaci s vybranými pokrmy dle doporučení Davida Krále, dvojnásobného mistra České republiky v sommelierství.

Restaurace zapojené do gastro festivalu Sektival již nyní ladí svá unikátní menu, která nabídnou v rámci třetího ročníku populárního svátku rozlévaných sektů a skvělého jídla. Na návštěvníky čekají speciální degustační porce lahodných pokrmů, ke kterým vybral doporučené sekty dvojnásobný vítěz soutěže BOHEMIA SEKT – Trophée Sommelier ČR David Král. V rámci Sektivalu připravují některé restaurace také tapas menu.

„Posláním Sektivalu je seznámit milovníky skvělých chutí s rozmanitostí sektů a umožnit jim vyzkoušet si je ve spojení se speciálně vybranými pokrmy,“ vysvětluje David Král. „Osobně doporučuji ochutnat sekt nejprve samostatně, poté samotné jídlo a až nakonec vyzkoušet kombinaci sektu a pokrmu. Tímto způsobem nejlépe poznáte, jak vhodně zvolený sekt umocní vaše vnímání chuti jídla,“ dodává.

Na návštěvníky čeká pestrý výběr sektů, vyrobených jak klasickou metodou kvašením v lahvi, tak Charmatovou metodou v nerezových tancích. Výběr zahrnuje šumivá vína z České republiky i zahraničí, vždy ideálně spárovaná se skvělými jídly pro maximální chuťový zážitek. Návštěvníci budou moci objevovat rozmanitost sektů v kombinaci s menu nebo tapas či jen samotných bublinek.

Sektival se koná od 18. května do 3. června 2018 ve vybraných restauracích po celém Česku. Podniky budou prezentovat svá menu na stránkách sektival.cz, kde si budou moci gurmáni také sjednat rezervaci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!