logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Legenda Jiří Král na HOREKA 112

2. dubna 2018
Restaurace 0
1692
Legenda Jiří Král na HOREKA 112

Rostlinná strava, transparentnost, lokálnost a jednoduchost. Gastronomické trendy svědčí o návratu ke kořenům. Ve smyslu přírodním i historickém. Kde se vzala česká kuchyně a kam se během sta let od vzniku republiky posunula? Jiří Král se tomuto tématu bude věnovat na kongresu HOREKA 112.

A kdo Jiří Král je? V profesionální kuchyni se pohybuje již 30 let. Jeho doménou je nejenom vaření, ale i organizace, výrobní programy, vzdělávání a školení gastronomických pracovníků, audity, gastronomická poradenství či facelifty gastronomických provozů. Absolvoval několik praxí a stáží ve Francii, Německu, Švýcarsku, Skotsku, Norsku, Itálii, USA, Indonésii či Koreji.

Již v roce 1996 získal titul Kuchař roku ČR. Dvanáct let byl členem a později kapitánem národního týmu kuchařů AKC ČR. Je členem rytířského cechu Chaine des Rotisseurs – rytíři gastronomie. Osm let působil jako zástupce šéfkuchaře v Catering Golem. Podílel se a organizoval státní rauty, bankety pro hlavy států včetně anglické královny. Poté nastoupil do Obecního domu, kde působil po dobu deseti let jako šéfkuchař Francouzské a Plzeňské restaurace a zároveň šest let jako šéf gastronomie pro prezidentskou kancelář ČR.

V roce 2010 založil vlastní firmu Gastronomické poradenství Král a Catering Král, od roku 2011 působí jako šéfkuchař vyhlášené pražské restaurace Aureole Fusion Restaurant and Lounge. Autorsky se podílel na vzniku mnoha knižních titulů, např. Jedlá krása, Talent a profesionalita nebo Znovu objevené recepty.

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!