
Nové logo, nový design. Z krizového managementu do nových světů v HORECE – to je jedinečný projekt HOREKA 112.
HOREKA 112 je iniciativa vzniklá v historii největší krize hotelového a restauračního trhu. To bylo v roce 2010, když světová ekonomická krize zabila cestovní ruch a veškerý volný čas trávený mimo domov. Lidé přestali cestovat a navštěvovat restaurace. Hotely a restaurace zůstávaly ladem, v tom lepším případě, v tom horším případě museli podnikatelé úplně zavřít. Všichni byli nešťastní, přesto doufali a věřili v lepší dny. Atoz Horeka s podporou vybraných partnerů přišla s kongresem HOREKA 112, platformou plnou nápadů a řešení na překonání těžkých časů. Cíl byl prostý – prospěch podnikatelů a prosperita odvětví vůbec.
Od svého vzniku hostila HOREKA 112 šestnáct kongresů, jichž se zúčastnilo na šest tisíc profesionálů z oboru. Během kritických let krize HOREKA 112 vyrostla. Podařilo se nám vytvořit unikátní tržní místo, kde se dnes potkávají manažeři a majitelé hotelových a gastronomických podniků. Kde spolu lidé z oboru debatují, vzájemně se inspirují, sdílejí zážitky, získávají tipy na inovace a adaptují se do nového digitálního světa. Společně čelíme mnoha výzvám k obnově hotelového a restauračního boomu. Kongres HOREKA 112 vznikl, aby pomohl podnikatelům v nelehké situaci. Během let se transformoval do jakéhosi food courtu, v němž klientům nabízí kompletní menu klíčových témat. Galaxii planet, v níž experti i nováčci jednoho z nejatraktivnějších odvětví na trhu diskutují o aktuálním dění v segmentu HoReCa. Soustavu nových světů, jež naplňuje jejich profesionalitu a práci i potřebu zapojit se do digitální revoluce a nikdy nekončící transformace průmyslu.
CO VÁS LETOS ČEKÁ? #HOREKA112
Personál! Slyšeli jste někdy projektu Štěstí v pohostinství? Není to nemožné. Monika Hilm mluvila s hoteliéry napříč světem a v praxi si ověřila teorie, které opravdu fungují. Vybudujte si svůj „dream team“ bez jakéhokoliv speciálního rozpočtu. Monika Hilm vám řekne jak!
Že nerozumíte mladým? Generace Y vám nic neříká! My vám ji představíme! Proč? Protože za pár let bude právě tato generace tvořit většinu populace a zkrátka to budou vaši hosté a zákazníci. Panelová diskuze na téma Změní se zásadně chování zákazníků s příchodem generace Y? se připravuje.
Nebudou chybět ani kuchařské workshopy. Jména jako Jan Punčochář či Jiří Král vám asi nemusíme představovat. Vidět je můžete již 25. dubna.
Michal Chour je další velkou personou v hotelnictví. O čem bude mluvit? Čtěte zde!
A co digitální svět? Máte pocit, že vám utíká mezi prsty? My vás naučíme fotit! Seznámíme vás s Instagramem a ponoříme vás do světa foodies s Lukášem Hejlíkem!
Takže na co ještě čekáte? Registrujte se zde.