logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

La Loca: jarní velikonoční nadílka

28. února 2018
Restaurace 0
1472
La Loca: jarní velikonoční nadílka

Menu plné jarních chutí si připravil na Velikonoce v pražské restauraci La Loca šéfkuchař Radim Gerlich. Najdete v něm vše, co si od Velikonoc můžete přát – jarní chřestový salát, kuřátko, kopřivovou nádivku s medvědím česnekem a špenátovým salátem, jehně a dezert v podobě čokoládového fondantu.

La Loca se nachází v budově Hotelu Mosaic House        a na jaře 2017 otevřela po rekonstrukci se zcela novým jídelním konceptem Together Tastes Better, tedy něco jako Spolu nám chutná víc, což je i motto celé restaurace. Tento koncept klade důraz na pocit sdílení jídla a společné radosti a nadšení z dobrého jídla, a tak si ho za krátkou dobu hosté velice oblíbili.

Celý koncept vymyslel právě Radim Gerlich, šéfkuchař, který má zkušenosti ze známých českých restaurací Aromi, La Bottega di Finestra či Bianco E Nero. Vařil také v Londýně a na různých místech v Itálii. Jeho nadšení pro jídlo ho dokonce zavedlo až na Srí Lanku, kde jako jediný český kuchař zařadil do svých pokrmů tamní proslulou ingredienci, tedy čaj. Gerlich miluje především tzv. crossover cuisine, což je kuchyně, která v sobě spojuje chutě a vůně různých regionů. Ve velikonočním menu ho ochutnáte například v podobě grilované jehněčí kotlety s topinamburovým pyré, mladý špenátem, koriandrem a granátovým jablkem.

 

Velikonoční jarní nadílka v La Loca 30.3. – 2.4.

Chřestový salát

Zelený a bílý chřest, máta, maliny, rukola, křupavé prosciutto, vejce 63°C.

Velikonoční nádivka

Kopřivová nádivka, pažitkové brambory, špenátový salát, medvědí česnek.

Celé jarní kuřátko

Kopřivová nádivka, máslové brambory, omáčka z medvědího česneku.

Jehně
Grilovaná jehněčí kotleta, topinambur pyré, mladý špenát, koriandr, granátové jablko.

Čokoládový fondant

Borůvková omáčka, slivovice, vanilková zmrzlina.

 

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!