logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

F&B manažer: Superhrdina v akci

20. února 2018
Restaurace 0
2268
F&B manažer: Superhrdina v akci

Člověk na této pozici zažije za několik let snad veškeré životní situace a všechny je musí zdárně vyřešit. S F&B manažerem se zkrátka práce nemaže.

Pojďte se spolu s námi otestovat, jestli jste na správném místě. Zde je výčet vlastností, na kterých byste měli pracovat, pokud chcete být tím nejlepším.

  1. Srdce služebníka

Být F&B manažerem znamená sloužit. Mít sílu odosobnit se a věnovat se zákazníkovi v jakékoliv pro vás těžké chvíli je klíčová schopnost. Být vždy připravený, na místě a ochotný.

  1. Schopnost vést

F&B manažer vede početný tým lidí, kteří vědí, že se na něj mohou spolehnout – a platí to i obráceně. Musí jasně, jednoduše a srozumitelně komunikovat se zaměstnanci kuchyně, a zároveň vést květnatý rozhovor s hostem, který miluje dobré jídlo a víno a má chuť být vyslyšen.

  1. 100% disciplína

Nabízet služby nejvyšší kvality vyžaduje sebedisciplínu, ze které nemůžete polevit. Vaše práce vyžaduje přesnost a důslednost a jedná se o fyzicky náročné povolání.

  1. Organizační schopnosti

Tato profese patří mezi ty, které vyžadují tu nejlepší organizaci. Více se očekává snad už jenom od matky v domácnosti, když to trochu přeženeme. F&B manažer musí umět počítat a být dobrý analytik – jak jinak by věděl, kolik surovin objednat, kolik co stojí, jak jídla nacenit, jak naplánovat směny a mnoho dalšího.

  1. Sebedůvěra

Nemůžete být dobrý, pokud nejste na sebe a svou práci hrdý. Jako F&B manažer musíte věřit v to, co jste, a nevnímat, jak vaše povolání vnímá většina populace. Pokud dovolíte, abyste byli definováni tím, co si o vás myslí společnost, jste vnitřně poraženi a vaše práce utrpí na kvalitě. Jako F&B manažer musíte být pyšní na práci, kterou děláte, a vědět, že i když vás ostatní moc neocení, stojí za to.

Více v nové Horece!

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!