
V novém roce nebudou opět chybět články od šéfkuchaře Radka Davida. V tom nejnovějším se věnuje proslulé Eleven Madison Park.
Moje nejoblíbenější restaurace. A jelikož ji každému vřele doporučuji, tak mi můj velký kamarád poslal fotky nejnovějšího menu, které ochutnával koncem roku 2017. Restaurace prošla velkou rekonstrukcí. Hlavně kuchyně, které vévodí nový velký speciálně postavený sporák.
Po přestavbě a otevření šéfkuchař Daniel Humm řekl že jídla bude dělat jednodušší, ale z těch nejlepších surovin v té nejlepší kvalitě. Někomu se tento nový směr nelíbil a nikomu už to nepřišlo moc jako jídlo. Ale to je vždy na každém z nás co od toho očekává. Nyní tasting menu stojí 295 dolarů a to včetně tax, service. Číšníci nechtějí žádný tip a ani si žádný nevezmou.
Pro srovnání tasting menu u Thomase Kellera v Per Se v New Yorku stojí 325 dolarů, s tím že menu může stát o 300 dolarů více za různé další chody které obsahují kaviár, lanýže, waguy a atd….