logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Eleven Madison Park po rekonstrukci

3. ledna 2018
Restaurace 0
1143
Eleven Madison Park po rekonstrukci

V novém roce nebudou opět chybět články od šéfkuchaře Radka Davida. V tom nejnovějším se věnuje proslulé Eleven Madison Park.

Moje nejoblíbenější restaurace. A jelikož ji každému vřele doporučuji, tak mi můj velký kamarád poslal fotky nejnovějšího menu, které ochutnával koncem roku 2017. Restaurace prošla velkou rekonstrukcí. Hlavně kuchyně, které vévodí nový velký speciálně postavený sporák.

Po přestavbě a otevření šéfkuchař Daniel Humm řekl že jídla bude dělat jednodušší, ale z těch nejlepších surovin v té nejlepší kvalitě. Někomu se tento nový směr nelíbil a nikomu už to nepřišlo moc jako jídlo. Ale to je vždy na každém z nás co od toho očekává. Nyní tasting menu stojí 295 dolarů a to včetně tax, service. Číšníci nechtějí žádný tip a ani si žádný nevezmou.

Pro srovnání tasting menu u Thomase Kellera v Per Se v New Yorku stojí 325 dolarů, s tím že menu může stát o 300 dolarů více za různé další chody které obsahují kaviár, lanýže, waguy a atd….

Zde je odkaz na menu, se kterým otvírali i s popiskami.

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!