logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Sodexo poděkovalo svým obchodním partnerům kuchařským workshopem

13. října 2017
Zpravodajství 0
990
Sodexo poděkovalo svým obchodním partnerům kuchařským workshopem

Společnost Sodexo Benefity si v září pro své obchodní partnery připravila jako poděkování za vzájemnou spolupráci kuchařský workshop. Zúčastnit se ho mohli kuchaři ze spolupracujících restaurací. 

Atmosféra workshopu se nesla v duchu motta: „Podzim na talíři.“ K této příležitosti šéfkuchař Juraj Dohňanský vytvořil menu plné surovin typických pro podzimní recepty. Nechyběly tak pokrmy obsahující dýně či kachní maso. Kuchaři se také naučili zpracovávat známé suroviny netradičním způsobem. Na programu byla příprava pečených kachních prsou na teplém čočkovém salátu s kroupami, dýňový krém, dýňový pohár s mascarpone, ale i česká klasika pečená kachna s domácím knedlíkem a zelím.

Kuchaři na akci zavítali do karlínského kuchyňského studia Unilever Food Solutions, kde se pod vedením zkušeného šéfkuchaře Juraje Dohňanského pustili do přípravy české kuchyně v moderním pojetí. Workshop ale nebyl určený jen pro zájemce z metropole, mohli se ho zúčastnit kuchaři z celé republiky. Do Prahy tak na akci přijely i kuchařky až ze slezské Ostravy, aby načerpaly nápady, které využijí ve své restauraci.

„Společnost Sodexo si velmi váží svých partnerských restaurací a uvědomuje si, jak je náročné stát se dobrým kuchařem, který se stále snaží zdokonalovat a držet krok s trendy. Proto také zorganizovalo pro své partnery tento workshop, ten pod dohledem zkušeného šéfkuchaře naučí vařit nové speciality, ale také propojí kolegy z oboru, aby se mohli inspirovat navzájem,“ upřesnil záměr workshopu Štěpán Tůma, marketingový ředitel

Všichni zúčastnění si akci velmi pochvalovali. Ocenili profesionalitu vedoucího kuchaře, příjemnou atmosféru i výběr surovin a sestavení celého menu. „Vše co jsme uvařili, jsme samozřejmě také ochutnali. Musím přiznat, že mě překvapila řada zcela nových chutí,“ popsala svůj zážitek z workshopu jedna z účastnic z ostravské restaurace Ostravar.

Sodexo bude v konceptu kuchařských workshopů i nadále pokračovat a odhalí na nich taje zahraničních kuchyní i inovativní formy vaření.

 

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!