
Že blaze je pouze v Praze? Ne! I proto pořádáme náš kongres HOREKA 112 také v Olomouci. Letos s tématem: Jak přilákat hosty do regionů.
Panelová diskuze je vždy nosným dopoledním programem celé konference. Sehnat lidi, kteří by měli, co říct je někdy opravdu oříšek. Letos se to ale povedlo naplnit na 100 %. Za vším stojí Tomáš Vican, který dokázal region Morava, díky svým Bobulím, oživit jako nikdo před ním. Tento patriot nám pomohl získat do panelu další známé tváře regionu, které vědí, jaká je situace mimopražského pohostinství, a zároveň mají za sebou úspěšné projekty.
Další panelisté jsou: Jiří Sojka, jednatel, restaurace Zelená Kočka, pivovar Moravia; Miroslav Šuta, jednatel, Boutique Hotel Tanzberg; Gregor Mareček, jednatel, Brixton-gastro. Za cestovní ruch promluví: Andrea Veselovská, ředitelka, Jeseníky – Sdružení cestovního ruchu a Kořínková Monika, ředitelka, Czech Tourism.
Abychom nezůstali jenom u panelových debat. Moc dobře si uvědomujeme, že v pohostinství je důležitá praxe. I proto na vás čekají dva workshopy od renomovaných kuchařů. Tomáš Braczek, šéfkuchař z Hospůdky U Bobra, která má vlastní řezníctví vás naučí, jak zpracovat maso poctivě a co nejvíc využít jeho potenciál. Legendární Cocktail bar & Restaurant Žlutou ponorku zastupuje Adam Hoďánek, který vám ukáže, jak připravit jehně tak, aby chutnalo všem.
To není všechno. Další program najdete ZDE.
Těšíme se na vaší registraci!