logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Zákulisí kongresu HOREKA 112: Víme jména panelistů!

18. září 2017
Zpravodajství 0
1305
Zákulisí kongresu HOREKA 112: Víme jména panelistů!

Že blaze je pouze v Praze? Ne! I proto pořádáme náš kongres HOREKA 112 také v Olomouci. Letos s tématem: Jak přilákat hosty do regionů.

Panelová diskuze je vždy nosným dopoledním programem celé konference. Sehnat lidi, kteří by měli, co říct je někdy opravdu oříšek. Letos se to ale povedlo naplnit na 100 %. Za vším stojí Tomáš Vican, který dokázal region Morava, díky svým Bobulím, oživit jako nikdo před ním. Tento patriot nám pomohl získat do panelu další známé tváře regionu, které vědí, jaká je situace mimopražského pohostinství, a zároveň mají za sebou úspěšné projekty.
Další panelisté jsou:  Jiří Sojka, jednatel, restaurace Zelená Kočka, pivovar Moravia; Miroslav Šuta, jednatel, Boutique Hotel Tanzberg; Gregor Mareček, jednatel, Brixton-gastro. Za cestovní ruch promluví: Andrea Veselovská, ředitelka, Jeseníky – Sdružení cestovního ruchu a Kořínková Monika, ředitelka, Czech Tourism.

 

Abychom nezůstali jenom u panelových debat. Moc dobře si uvědomujeme, že v pohostinství je důležitá praxe. I proto na vás čekají dva workshopy od renomovaných kuchařů.  Tomáš Braczek, šéfkuchař z Hospůdky U Bobra, která má vlastní řezníctví vás naučí, jak zpracovat maso poctivě a co nejvíc využít jeho potenciál. Legendární Cocktail bar & Restaurant Žlutou ponorku zastupuje Adam Hoďánek, který vám ukáže, jak připravit jehně tak, aby chutnalo všem.

 

To není všechno. Další program najdete ZDE.
Těšíme se na vaší registraci!

 

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!