Přemek Forejt: Kuchař, který udává trendy

Není mu ani třicet let a už o něm mluví česká gastronomická scéna v superlativech. Časopis Forbes ho zařadil do svého proslulého žebříčku 30 pod 30 a v restauraci Entrée, kde šéfuje, se dveře netrhnou.

Přemek vařil v londýnské restauraci L’Autre Pied tři roky a dva roky pracoval v brněnském Koishi. Nyní vede tým Entrée, za co je velice vděčný, protože mu majitelé nekladou žádné meze. Volné ruce a jeho fantazie dokážou hostům vyvodit nečekaný zážitek ať už v podobě lidových českých jídel či fine dining pokrmů.

Své řemeslo předvádí v Olomouci, v Praze jste ho mohli naposled potkat na Foodparade, kde servíroval mušle sv. Jakuba a hovězí žebra.  A máme ještě jednu nabídku, která se neodmítá!  Přemek Forejt, šéfkuchař restaurace Entrée vystoupí na kongresu HOREKA 112 v Olomouci, tak si ho nenechte ujít a registrujte se teď.

#horeka112

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail