
Léto je za námi a pohostinství nikdy nespí! I proto pro vás na podzim chystáme další kongres HOREKA 112 s řečníky, kteří mají co říct. A zde je pět pádných důvodů, i kdybychom vám jich mohli říct klidně i tisíc.
DŮVOD ČÍSLO 1
Přemek Forejt – mluví se o něm jako o nejnadanějším mladém českém kuchaři. A vy ho můžete osobně potkat! Jaký je jeho příběh? Kde hledá inspiraci a jak se mu povedlo vybudovat v Olomouci proslulou restauraci? Nejen to vám řekne již 10.10. v Olomouci. Registrujte se ZDARMA ZDE.
DŮVOD ČÍSLO 2
V květnu 2018 se začne uplatňovat nový právní rámec ochrany osobních údajů GDPR. Seznámíme vás s ním a přineseme vám i některé konkrétní příklady pro hotely a restaurace tak, abyste byli včas připraveni a vyhnuli se astronomickým pokutám. Díky nám a Ondřeji Kmochovi, právníkovi z advokátní kancelář Kmoch legal budete v obrazu.
DŮVOD ČÍSLO 3
Turismus – to není jenom Praha. A víte, jak přilákat hosty k vám do regionů? Budou o tom mluvit ti, kterým se to již povedlo! Mimo jiné i Tomáš Vican, majitel vinařství Vican a producent filmů Bobule, Bobule 2 a seriálů Vinaři.
DŮVOD ČÍSLO 4
Je lepší jednou vidět než stokrát slyšet, a tak pro vás máme dva kuchařské workshopy. Jeden se bude zevrubně věnovat masu a povede ho Tomáš Braczek, šéfkuchař z Hospůdka U Bobra. A druhý se zaměří na jehně. Že to není pro každého? Naopak! Adam Hoďánek, šéfkuchař z Cocktail bar & Restaurant Žlutá ponorka vás o tom přesvědčí.
DŮVOD ČÍSLO 5
Personál, personál, personál. Řeší ho snad každý. My jsme si na 16. Horeku 112 pozvali kuchaře, který to umí dokonce i s učni a HR
profesionálku, která v pohostinství působí již nějaký ten pátek. Jak pracovat s personálem, jak si ho udržet a jaké benefity nabídnout, aby byli zaměstnanci spokojení?
Odpoledne bude již tradičně rozděleno do dvou sekcí. Dozvíte se nejen jak správně pracovat s masem, ale mnoho dalšího. Více o programu najdete ZDE.
#horeka112
HOREKA 112 je dnes největší a nejoblíbenější B2B akcí na trhu.