
V restauraci Midtown Grill v hotelu Marriott Prague v Celnici se proměnil koncept oblíbených pátečních gourmet večerů. Ve stylu servírovaného brunche se živou hudbounově nabízí „Steakové a humrové pátky“.
Speciální balíček v ceně 1250 Kč na osobu zahrnuje:
Uvítací drink v Bourbon Baru
- Amuse Bouche
- Předkrm – připravený přímo před hosty
- Polévku
- Hlavní chod – na výběr selekce skvělých steaků tenderloin, rib eye, rump steak a půlka humra připravených na přání
- Dezert
Láhev vína pro dvě osoby, nealkoholické nápoje, kávu a čaj
„Na první pohled netradiční kombinace steaků a humrů se snoubí se servisem přímo u stolu. Věřím, že naše novinka osloví nejen stále hosty, ale i další fanoušky těchto skvělých delikates,” tvrdí Štěpán Dvořák, F&B Manager Midtown Grill a Bourbon Baru hotelu Marriott Prague.