
Velkolepý bar je od konce července ve zkušebním provozu a my jsme se byli podívat, jak to tam vypadá.
Crazy Daisy chce být absolutní špičkou v oboru, i proto je autorem konceptu podniku mistr světa v míchání nealkoholických koktejlů a přední český barman Achim Šipl.
Koncept Crazy Daisy spočívá ve vytvoření moderního baru 21. století, a to v architektonicky cenných prostorách někdejšího prvorepublikového kabaretu. Samotný bar se nachází nikoliv u jedné ze stěn, ale uprostřed místnosti, a je tak jakousi manéží, na niž se upírají zraky všech okolo sedících hostů.
Koktejlové menu je inspirované pražskými zákoutími. Co originální nápaditý drink, to jedno místo na mapě Prahy. My jsme si vyzkoušeli ruční sekání a opracovávání ledu do drinků a další zážitky na vlastní kůži. V baru Crazy Daisy můžete ochutnat nejenom cukrovou vatu, ale podívat se na destilaci v přímém přenosu a jíst pralinky plněné paštikou.
Více se o baru dozvíte v novém čísle tištěné HOREKY