
V červnu oslavila moje kmenová restaurace čtvrtstoletí fungování, což stojí za menší rekapitulaci.
15 let je opravdu dlouhá doba. Během této doby se v restauraci La Veranda, vystřídali tři restaurant manažeři. První byl Adam Ruman, druhá Lucia Kucharikova a třetí, nynější Zdeněk Abraham.
Během té doby prošlo podnikem poměrně málo kuchařů. Fluktuace nebyla tak velká. Před nedávnem odešla moje pravá ruka Pavel Bartůněk, který kdyby vydržel, tak by byl v La Verandě taktéž 15 let. Pak podnikem prošli kuchaři jako jsou třeba Robert Loos, Ondřej Kynčl, ale i spolupracovníci, kteří to měli jako start ve společnosti. Tomáš Frištenský se kterým dělám skoro dvanáct let, je nyní mojí pravou rukou v Kyjevě a head chef v La Verandy Kyjev a Michal Šorf, který se stará o Babiččinu zahradu.
Ušli jsme dlouhou cestu. A jdeme stále dál. Nyní jsme poupravili strukturu menu a brzy se těšte na fotky.