logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Massimo Bottura otevře třetí charitativní jídelnu

14. dubna 2017
Zpravodajství 0
3449
Massimo Bottura otevře třetí charitativní jídelnu

Kuchař, který se může pochlubit třemi michelinskými hvězdami, otevře svou další jídelnu, kde se bude vařit ze zbytků.

 

Dočasná jídelna bude součástí akce London Food Month (měsíc jídla), která proběhne v červnu. Tento charitativní projekt funguje pod neziskovou organizací Food for Soul (Jídlo pro duši) a vaří se zde jídla ze zbytků pro lidi v nouzi.

 

Pro London Evening Standard Massimo Bottura řekl: „Šéfkuchaři se stávají světovými celebritami. Myslím si, že tuto slávu můžeme využít pro řešení nejchoulostivějších sociálních problémů. Zvu kuchaře, aby vařili z nutričně hodnotných potravin a ukázali světu, že i zbytky mohou být plnohodnotnými potravinami, jídlo budou zase servírovat dobrovolníci.“

 

V jeho jídelně bude během měsíce vařit vždy jiný šéfkuchař. Massimo bude také učit vařit ze zbytků dva místní kuchaře. Jedná se o stejný projekt, který již proběhl během světové výstavy Expo v Miláně a Olympijských her v Brazílii.

 

Jídelna bude otevřena v pracovní dny a plánuje během měsíce naservírovat přes 2 000 porcí.

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!