logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

EMANUELE VALLINI: Paccheri s kachním ragú na červeném víně

20. března 2017
Recepty 0
2663
EMANUELE VALLINI: Paccheri s kachním ragú na červeném víně

Emanuele Vallini je šéfkuchař s dlouholetými zkušenostmi. Momentálně se podílí na toskánské kuchyni v pražské restauraci Il Giardino. Inspirujte se jeho toskánským menu.

 

 

 

SUROVINY
pasta – 1 kg
Mrkev  – 100g
Celer kořen – 100g
Cibule – 100g
Extra virgin oliv oil – 80ml
Feferonka ravit – 1 ks
Sůl + pepř – cca. 6g
Červené víno – 0,5l
Kachna – vykoštěná – 1 kg masa
Kachní vývar z kostí – 1l
Česnek – 10g
Rozmarýn – 10g

 

POSTUP
Na rozehřátém olivovém oleji orestujeme zeleninu namletou na jemno – mrkev, celer, cibule. Přidáme nasekanou feferonku a namletou kachnu nahrubo. Vše osolíme, opepříme a restujeme, zalijeme červeným vínem a směs svaříme na polovinu. Po svaření zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Zvlášť na olivovém oleji orestujeme rozmarýn a česnek, přidáme do ragú. Z hotového ragú odebereme 150g , které následně rozmixujeme a vrátíme zpět, tím ragú zahustíme na finální podobu. Těstovinu Paccheri vaříme v osolené vodě cca 20 minut. Při výdeji těstoviny zakápneme olivovým olejem a servírujeme s připraveným kachním ragú.

 

Dobrou chuť. Více si o restauraci i šéfkuchaři přečtete v novém čísle časopisu HOREKA.

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!