
Crème de la Crème získalo v roce 2016 nejcennější zmrzlinovou cenu a to absolutního vítěze Ice Cream Festivalu. To pro zmrzlináře Honzu Hochsteigra byla velká pocta a také další impulz věřit svému snu. Domnívá se, že zmrzlina nepatří jen k letním měsícům. Naopak. Může být součástí celoročního gastronomického života. Díky spojení se sítí restaurací Ambiete, se mu podařilo zmrzlinu umístit jako stálici menu do předkrmů a dezertů. Hosté si pomalu zvykají na chladivou chuť, která v doprovodu protikladných surovin, může být omamná i hřejivá.
Své dezerty ve sladké i sladko-slané variantě nabízí i ve vlastní curkárně Crème de la Crème v Husově ulici kousek od Staroměstského náměstí v historickém centru Prahy. Jeho další metou v roce 2017 bude vytvoření LOW zmrzliny. Low sugar & low fat. Co to ve výsledku bude znamenat? Neuvěřitelnou kombinaci – zdravou zmrzlinu. Přípravy nejsou nejjednodušší. Honza Hochsteiger musí hodně přemýšlet, uplatňovat své letité zkušenosti, ale i čerstvé poznatky z italské Carpigiani, zmrzlinářské univerzity, kde si Honza na podzim doplňoval své vzdělání. Správný podíl složek v každém receptu je pro úspěch zásadní. Díky vysokému nasazení se mu daří. V roce 2017 tedy představí zmrzliny klasické, řemeslné, plné chuti, dále veganské neovocné, kterými se proslavil v minulém roce a již avizovanou novinku – zdravou zmrzlinu, která bude slazená již jen přírodními ovocnými cukry a bude tedy výrazně méně sladká, než je u zmrzlin obvyklé, bude méně tučná, zkrátka bude zdravá.
Honza Hochsteiger, zmrzlinový vizionář, plní zmrzlinový sen svůj i mnohých ostatních.