logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Jak proměnit guláš v explozi chutí?

27. ledna 2017
Rady a tipy 0
1283
Jak proměnit guláš v explozi chutí?

V naší zemi je guláš klasika, kterou najdeme v každé hospodě. I proto nás zaujal dotaz na zahraničním serveru reedit.com, kde se můžete zeptat na cokoliv, jak docílit jeho opravdu výjimečnou chuť.
Uživatel, který otázku položil, do guláše dává překvapivě hořkou čokoládu. Pomineme-li odpovědi, kde uživatele radí přidat glutaman sodný, objevují se v diskuzi osvědčené tipy. „Nejlepší je použít libové maso, zkus krk nebo plece. Pokud chceš opravdu dobrý guláš, začni cibulí, ať jí je tolik, kolik masa.“

A další rady?

  • Přidej papriku, kmín a majoránku!
  • Cibuli osmahni na vepřovém sádle!
  • Nakonec přidej petržel!
  • Místo vody použij domácí vývar!
  • Nepoužívej mnoho koření, postačí kvalitní paprika, kterou přidáš k osmažené cibulce!
  • Můžeš přidat i rajčatový protlak, ale jenom trošičku, není to jídlo s rajčatovým základem!

 

Na celou diskuzi se můžete podívat zde. A jak by zněly vaše rady?

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!