
V naší zemi je guláš klasika, kterou najdeme v každé hospodě. I proto nás zaujal dotaz na zahraničním serveru reedit.com, kde se můžete zeptat na cokoliv, jak docílit jeho opravdu výjimečnou chuť.
Uživatel, který otázku položil, do guláše dává překvapivě hořkou čokoládu. Pomineme-li odpovědi, kde uživatele radí přidat glutaman sodný, objevují se v diskuzi osvědčené tipy. „Nejlepší je použít libové maso, zkus krk nebo plece. Pokud chceš opravdu dobrý guláš, začni cibulí, ať jí je tolik, kolik masa.“
A další rady?
- Přidej papriku, kmín a majoránku!
- Cibuli osmahni na vepřovém sádle!
- Nakonec přidej petržel!
- Místo vody použij domácí vývar!
- Nepoužívej mnoho koření, postačí kvalitní paprika, kterou přidáš k osmažené cibulce!
- Můžeš přidat i rajčatový protlak, ale jenom trošičku, není to jídlo s rajčatovým základem!
Na celou diskuzi se můžete podívat zde. A jak by zněly vaše rady?