logo

Už 14 let se zaměřujeme na vyšší a střední gastronomii a hotelnictví v Praze i regionech. Horekaweb je odborný portál pro profesionály v pohostinství. Hledáte inspiraci z domova a ze světa, informace o dění v oboru či zábavu? Horekaweb je vše na jednom místě.

  • Zprávy
    • Hotely
    • Restaurace
    • Kavárny
    • Bary
    • Lidské zdroje
    • Digital
    • Ze zahraničí
  • Analýzy
  • Rozhovory
  • HRK 112
    • Registrace
    • Historie
    • O akci
  • HRK NEWS
    • Registrace
    • Archiv
  • Digital
  • O časopisu
    • Aktuální vydání
    • O časopisu
    • Registrace k odběru časopisu
    • Registrace k odběru newsletterů HOREKA NEWS
    • Inzerce
    • Publikační kalendář
  • Naše oborová platforma pro profesionály z hotelnictví a gastronomie potřebuje nabrat nový dech....
  • Průměrná cena poledních meníček opět na vzestupu. Meziroční srovnání 2020/2021 vykazuje změnu ve...
  •   Pandemie COVID-19 v českém prostředí pomohla akcelerovat fenomén rozvážkových jídel. Z nich...
  • Hodnota optimální stravenky vzroste v příštím roce z letošních 137 na 150 korun.  Vyplývá to...

Víme, co je v roce 2017 IN

20. ledna 2017
Ze zahraničí 0
5222
Víme, co je v roce 2017 IN

Téměř 1300 kuchařů odpovídalo na otázky k jídelním trendům v již tradičním dotazníku sdružení National Restaurant Association (NRA). Díky jejich odpovědím vznikla unikátní studie, která sdružuje názory špičkových kuchařů, členů American Culinary Federation (ACF).

„Jídelní trendy se už tolik nesoustřeďují na ingredience, nýbrž se vyvíjí z konceptu celého podniku, zrcadlí, jak zákazníci proměňují své koníčky v životní filozofii, jako environmentální udržitelnost či výživa,“ řekl při představování výsledků Hudson Riehle, senior viceprezident NRA. Zároveň dodal, že nadále pokračuje trend domácích produktů a globálních chutí.

PODÍVEJTE SE NA SHRNUJÍCÍ VIDEO 

A co při otázce na trendy v jídelních lístcích kuchaři nejčastěji zmiňovali?

  • nové řezy masa
  • domácí drinky
  • menu inspirováno pouličními stánky na jídlo
  • autentické etnické kuchyně
  • zdravá dětská jídla
  • domácí uzeniny
  • domácí zavařeniny a naložené zeleniny
  • speciální sýry
  • obiloviny bohaté na proteiny a staré obiloviny
  • africké koření

Některé trendy započaly i u nás (staré obiloviny, domácí výroba), jiné  k nám možná ani nezavítají a další se časem objeví. Pokud se byste se chtěli podívat na komplexní výsledky, NAJDETE JE ZDE. 

 

 

 

 

 

Související články:

Žádné související články

Doporučujeme

Aktuální vydání časopisu

ČTĚTE nové číslo HoReKa!


Zajistěte si svůj výtisk

Partneři

HRK NEWS

Komerční sdělení

Zvyšování KPI díky správnému načasování komunikace

8. září 2021

Kalendář akcí

Vydává
Skupina ATOZ Horeka
ATOZ Marketing Services, spol. s r.o.
Holečkova 657/29
150 00 Praha 5 – Smíchov
tel.: +420 606 023 052
IČO: 48117706
www.atoz.cz

Předplatné
Karolína Bezunková
tel.: +420 603 823 515
e-mail: karolina.bezunkova@atoz.cz
Šéfredaktorka
Jana Dorčáková
tel.:  +420 734 135 509
e-mail: jana.dorcakova@atoz.cz 

Group sales manager
Pavel Kotrbáček
tel.: +420 605 296 739
e-mail: pavel.kotrbacek@atoz.cz

HOREKA Group manager
Lenka Vohradníková
tel.: +420 739467 783
e-mail: lenka.vohradnikova@atoz.cz

© 2016. All Rights Reserved. Created by Vitsto.
Zásady ochrany osobních údajů
Zásady používání souborů cookies a jejich nastavení
×
Authorization
  • Registration
Login
Enter with social networking
Unde omnis iste natus error sit voluptatem.
  • With Twitter
  • Connect
  • With Google +
×
Registration
  • Autorization
Register
* All fields required
Zavřít

Každých 14 dní servírujeme čerstvé informace a inspiraci.

REGISTRUJTE SE K ODBĚRU NEWSLETTERU!